VvE’s

Reduses helpt VvE’s een weloverwogen keuze te maken. Zowel in kosten- als energiebesparing.

Zo biedt Reduses realistische oplossingen die zorgen voor aantoonbare kostenbesparing en verlaagd energieverbruik. Vooral omdat de energieprijzen sinds 2022 de pan uit rijzen, is de CirculAir een oplossing met een hoog rendement.

Home > VvE’s

Comfort en woningwaarde

Je wilt opdrachtgevers overtuigend advies geven. Daarom zijn we bij Reduses resultaatgericht en delen we onze specialistische kennis over hybride warmtepompen met jou. We staan namelijk voor onze kwaliteit met prestatiegaranties en verlengde garantie bij normaal onderhoud. Partijen vragen al snel: “Hoe zit het met kosten? En hoe zit het met geluidsoverlast en energiebesparing?” Omdat je met veel betrokkenen schakelt, zijn dat logische vragen. Samen met jou beantwoorden we die.

Kosten

Reduses geeft specialistisch advies zodat een wooncomplex zoveel mogelijk energieneutraal wordt tegen zo laag mogelijke investeringskosten. Met onze hybride oplossing zorg je meteen voor sterk verbeterde woninglabels, waardoor de waarde ook stijgt. Natuurlijk zijn bij een VvE de kosten te verdelen onder het aantal woningeigenaren.

Wooncomfort

Voor de installatie van onze hybride warmtepomp CirculAir zijn geen aanpassingen nodig aan leidingwerk en radiatoren. Daar heb je als bewoner dus geen tot weinig overlast van. En de centrale unit? Die wordt op het dak geplaatst. De restwarmte uit ventilatie wordt herbenut, bijvoorbeeld om tapwater te verwarmen.

Terugverdientijd

De aanschaf van een warmtepomp is een investering, maar de energierekening gaat drastisch omlaag. Dat merk je direct. Binnen een paar jaar is de investering alweer terugverdiend. Het is óók mogelijk om subsidies aan te vragen voor de energietransitie. Dat maakt de overstap financieel écht een realistische optie. Reduses heeft daarbij een contract bij een servicebedrijf met landelijke dekking (Insted). Zo kunnen we een optionele garantieregeling bieden inclusief 15 jaar onderhoud en vervanging.

Uitdagingen voor installateurs

Prestaties

We checken van tevoren of prestatie zoals berekend in de praktijk ook echt gehaald worden. Dan kunnen we namelijk altijd een prestatiegarantie geven, ondersteund met bewijs uit de installaties.

Comfort

Bij het installeren van de CirculAir zijn geen aanpassingen aan of in de woning nodig. Geen overlast dus.

Kosten

De CirculAir is een pragmatische keuze voor een optimale verhouding tussen kosten en duurzaamheid. We kunnen overzichtelijk de kosten per woning aantonen.

Ventilatiewarmtepompen zijn een mooie tussenoplossing voor de woningportefeuille. “Hiermee koop je flexibiliteit voor een pand als transitieoplossing richting een duurzamer gebouw.” Lees hier meer.

Oplossingen

Circulair

Met groene oplossingen geven we over het algemeen aan dat het ‘goed’ is voor onze planeet. Dit is ook voor de Circulair het geval. Er wordt voor de warmteopwekking slim gebruikt gemaakt van restwarmte.

E-Circulair

Reduses Circulair geeft ‘groen’ echter nog een positieve draai, namelijk die van geldbesparing. Doordat de Circulair aangesloten kan worden op het bestaande cv-systeem zijn er geen bouwkundige aanpassingen nodig. Tevens zorgt Reduses Circulair voor een verbetering van het energielabel.

INTUÏT-FLOW

Aangevuld met aparte CO2 gestuurde ventilatie in ruimtes of appartementen, verduurzaamt de Circulair-installatie uw gebouw nog verder.

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten als installateur?
Download onze brochure

Wij kunnen installateurs deskundig van dienst zijn met onze producten. Lees daar meer over in onze brochure.

Onze pijlers

Realistisch

Onze warmtepompen kunnen vandaag de dag het verschil maken en passen bij onze
Nederlandse energie-infrastructuur. Met onze HT-warmtepomp, de CirculAir,
is het eenvoudig om bij grote woningcomplexen op kostenefficiënte wijze
de warmteopwekking energiezuiniger te maken.

Specialistisch

Reduses ondersteunt partners met specialistische kennis en technische ervaring.
Vanaf de start geven we advies over de technische inpassing.
Het goed inpassen en gebruiken van warmtepompen vereist specifieke kennis.
Daarin zijn wij sparringpartner voor installateurs, adviseurs en technisch gebouwbeheerders.

Resultaatgericht

Met de CirculAir zet je al snel twee à drie labelstappen.
In relatie tot de investering is dat heel gunstig
Het rendement is officieel vastgesteld met een gelijkwaardigheidsverklaring.
Gasverbruik wordt tot wel 40% teruggebracht.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat ons een voorbeeldberekening voor u uitvoeren.

“Bij het verduurzamen van bestaande hoogbouw zoeken wij voor onze opdrachtgevers naar de maximale labelverbetering tegen de kleinst mogelijke investering. Bewonersparticipatie is daarbij een zwaarwegende factor, want dit kan erg kostbaar zijn. Omdat er bij het installeren van de Circulair geen of nauwelijks werkzaamheden zijn binnen de appartementen, is dat een enorm pluspunt. Als je alles tegenover elkaar zet, is de Circulair een uiterst kostenefficiënte oplossing. Daarbij is de samenwerking met Reduses erg goed bevallen.”

– Bart Triep – Technisch ontwikkelaar @ BAM Bouw en Techniek

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor installaties? Hoe u een energietransitie of een verduurzamingstap maakt passend maakt voor een opdrachtgever? Wij laten het u graag zien! Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*