Installateurs

Reduses helpt installateurs te voldoen aan de wensen en eisen van hun opdrachtgevers.

We denken mee gedurende het hele proces. Zo staat onze serviceondersteuning altijd klaar en voorzien we installateurs van advies, cijfers en prestaties. Daarmee overtuig je opdrachtgevers om te kiezen voor een warmtepomp van Reduses.

Home > Installateurs

Meedenken is nodig

Je wilt opdrachtgevers overtuigend advies geven. Daarom zijn we bij Reduses resultaatgericht en delen we onze specialistische kennis over hybride warmtepompen met jou. We staan namelijk voor onze kwaliteit met prestatiegaranties en verlengde garantie bij normaal onderhoud. Partijen vragen al snel: “Hoe zit het met kosten? En hoe zit het met geluidsoverlast en energiebesparing?” Omdat je met veel betrokkenen schakelt, zijn dat logische vragen. Samen met jou beantwoorden we die.

 

Ondersteunen van de installateur

Veel opdrachtgevers willen energie- én kostenbesparende oplossingen integreren in hun gebouw. Om aanzienlijke labelstappen te zetten of een klimaatneutraal pand te realiseren. Enerzijds zijn er budgetdoelstellingen, anderzijds de prestatiedoelstellingen. Daarom hebben we meegedacht over de totale investeringskosten met de optimale prestaties.

 

Juist in de exploitatiefase bewijst een goede warmtepompinpassing zijn waarde. Zo hebben we onze oplossing ontworpen. Reduses ondersteunt adviseurs en installateurs met het berekenen van de investeringsbesparing op de volledige energiecentrale. Daarmee kun je klanten uitleggen wat verschillende technieken inhouden, maar ook wat ze kosten en opleveren. Zo bewijzen we samen dat nieuwe technieken niet duur hoeven zijn.

 

Ondersteunen van de installateur

De CirculAir en E-CirculAir  van Reduses leveren een hoge temperatuur en zijn kostenbesparend: het bestaande distributie- en afgiftesysteem heeft weinig aanpassingen nodig. De centrale unit komt niet in één van de kamers, dus bewoners ervaren geen overlast. En door optimaal gebruik te maken van hoogwaardige trillingsdempers worden trillingen van de warmtepomp geabsorbeerd.

 

We blijven betrokken, ook na de realisatie van de oplossing. Bij een langdurige samenwerking kan Reduses vervangingsonderdelen op voorraad nemen. Ook hebben we een Service Level Agreement (SLA) met landelijke dekking. Daarmee kunnen we alle benodigde ondersteuning bieden die nodig is bij storingen of controles.

Uitdagingen voor installateurs

Prestaties

We checken van tevoren of prestatie zoals berekend in de praktijk ook echt gehaald worden. Dan kunnen we namelijk altijd een prestatiegarantie geven, ondersteund met bewijs uit de installaties.

Adviseren

Onze ervaring en kennis zetten wij in om met je mee te denken. Zo is het eenvoudig een oplossing uit te leggen en te adviseren waarom deze ideaal is voor een bepaald gebouw.

Kosten

De CirculAir is een pragmatische keuze voor een optimale verhouding tussen kosten en duurzaamheid. Dat is bij veel beleggers en woningcorporaties een pluspunt.

Ventilatiewarmtepompen zijn een mooie tussenoplossing voor de woningportefeuille. “Hiermee koop je flexibiliteit voor een pand als transitieoplossing richting een duurzamer gebouw.” Lees hier meer.

Oplossingen

Circulair

Met groene oplossingen geven we over het algemeen aan dat het ‘goed’ is voor onze planeet. Dit is ook voor de Circulair het geval. Er wordt voor de warmteopwekking slim gebruikt gemaakt van restwarmte.

E-Circulair

Reduses Circulair geeft ‘groen’ echter nog een positieve draai, namelijk die van geldbesparing. Doordat de Circulair aangesloten kan worden op het bestaande cv-systeem zijn er geen bouwkundige aanpassingen nodig. Tevens zorgt Reduses Circulair voor een verbetering van het energielabel.

INTUÏT-FLOW

Aangevuld met aparte CO2 gestuurde ventilatie in ruimtes of appartementen, verduurzaamt de Circulair-installatie uw gebouw nog verder.

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten als installateur?
Download onze brochure

Wij kunnen installateurs deskundig van dienst zijn met onze producten. Lees daar meer over in onze brochure.

Onze pijlers

Realistisch

Onze warmtepompen kunnen vandaag de dag het verschil maken en passen bij onze
Nederlandse energie-infrastructuur. Met onze HT-warmtepomp, de CirculAir,
is het eenvoudig om bij grote woningcomplexen op kostenefficiënte wijze
de warmteopwekking energiezuiniger te maken.

Specialistisch

Reduses ondersteunt partners met specialistische kennis en technische ervaring.
Vanaf de start geven we advies over de technische inpassing.
Het goed inpassen en gebruiken van warmtepompen vereist specifieke kennis.
Daarin zijn wij sparringpartner voor installateurs, adviseurs en technisch gebouwbeheerders.

Resultaatgericht

Met de CirculAir zet je al snel twee à drie labelstappen.
In relatie tot de investering is dat heel gunstig
Het rendement is officieel vastgesteld met een gelijkwaardigheidsverklaring.
Gasverbruik wordt tot wel 40% teruggebracht.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat ons een voorbeeldberekening voor u uitvoeren.

“Als installateur zoeken wij naar partners die ons goed kunnen adviseren. Installatietechniek wordt steeds complexer en toepassingen worden ingewikkelder met integrale vraagstukken. Doordat Reduses een zeer hoog kennisniveau heeft en die kennis ook meeneemt om ons te ondersteunen, laten ze mijn oplossing zo goed mogelijk functioneren. Dat is de nieuwe manier van werken.”

– Paul Das – Projectleiding, Projectontwikkeling en Systeemintegratie @ Bos Installatiewerken

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor installaties? Hoe u een energietransitie of een verduurzamingstap maakt passend maakt voor een opdrachtgever? Wij laten het u graag zien! Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*