Beleggers

Als belegger wil je zoveel mogelijk rendement behalen met je investeringen in vastgoed. Reduses geeft je daarbij specialistisch advies en biedt een resultaatgerichte oplossing.

Met een breed vastgoedportfolio kan de energietransitie een grote kostenpost zijn. Een hybride warmtepomp zoals de CirculAir drukt de energiekosten in jouw gebouwen. Maar hoe zit dat en wat is de juiste keuze?

Home > Beleggers

Vastgoedwaarde

Reduses kan met de innovatieve transitietechniek van de CirculAir-warmtepomp een pand rendabel verduurzamen en het energielabel aanzienlijk verbeteren. Restwarmte uit de afvoerlucht wordt hergebruikt  voor de warmtevraag. Met de restwarmte als input maakt de warmtepomp centraal cv- en warm tapwater (tot 80ºC). Dit betekent een besparing tot wel 40 à 50% op het gasverbruik, zonder grote ingrepen en dus zeer geschikt voor duurzame warmteopwekking in bestaande hoogbouw en kleine utiliteitsgebouwen.

 

Investering duurzame energie

Door zelf te investeren of door de ‘Investeringssubsidie duurzame energie’ (ISDE) aan te vragen zet je met Reduses de volgende stap. Je bent met de investering niet alleen klaar voor wettelijke aanscherpingen van energie- en klimaatneutraal wonen. Ook bespaar je een hoop energiekosten terwijl de woningwaarde alleen maar stijgt.

 

Klant is koning

Op de woningmarkt speelt de energiezuinigheid van een huis een prominente rol. En die wordt nog steeds belangrijker. Met de hybride oplossing van Reduses biedt jij potentiële kopers of huurders die optie. Het brengt diversiteit in je aanbod, dus je voldoet aan meer klantwensen- en eisen. En natuurlijk valt op een duurzamere woning ook meer winst te behalen.

Uitdagingen voor woningcorporaties

Elektrisch

Volledig elektrische warmtepompen zijn prijzig. De CirculAir is met hoge energiebesparing tegen realistische kosten een mooi alternatief. Omdat op veel plekken in het land de stroomnetwerken geen capaciteit meer hebben, is het ook een veiligere optie dan volledig elektrisch.

Kosten

Met een fractie energie vanuit de ventilatiewarmtepomp kan buitenlucht behandeld worden om een woning te verwarmen of te koelen. Dat scheelt enorm in energiekosten vergeleken met de traditionele cv-ketel.

 

Landelijke dekking

Bij Reduses is een contract af te sluiten voor service en onderhoud voor de komende 15 jaar. Dat betekent dat je geen omkijken hebt naar reparaties of vervanging van de oplossing. Via onze landelijke servicedekking is er altijd een specialistische monteur/installateur die dat oppakt.

Ventilatiewarmtepompen zijn een mooie tussenoplossing voor de woningportefeuille. “Hiermee koop je flexibiliteit voor een pand als transitieoplossing richting een duurzamer gebouw.” Lees hier meer.

Oplossingen

Circulair

Met groene oplossingen geven we over het algemeen aan dat het ‘goed’ is voor onze planeet. Dit is ook voor de Circulair het geval. Er wordt voor de warmteopwekking slim gebruikt gemaakt van restwarmte.

E-Circulair

Reduses Circulair geeft ‘groen’ echter nog een positieve draai, namelijk die van geldbesparing. Doordat de Circulair aangesloten kan worden op het bestaande cv-systeem zijn er geen bouwkundige aanpassingen nodig. Tevens zorgt Reduses Circulair voor een verbetering van het energielabel.

INTUÏT-FLOW

Aangevuld met aparte CO2 gestuurde ventilatie in ruimtes of appartementen, verduurzaamt de Circulair-installatie uw gebouw nog verder.

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten?
Download onze brochure!

Hoe wij de pijnpunten van u als belegger deskundig en duurzaam oplossen? Lees het in onze gratis brochure.

Onze pijlers

Realistisch

Onze warmtepompen kunnen vandaag de dag het verschil maken en passen bij onze
Nederlandse energie-infrastructuur. Met onze HT-warmtepomp, de CirculAir,
is het eenvoudig om bij grote woningcomplexen op kostenefficiënte wijze
de warmteopwekking energiezuiniger te maken.

Specialistisch

Reduses ondersteunt partners met specialistische kennis en technische ervaring.
Vanaf de start geven we advies over de technische inpassing.
Het goed inpassen en gebruiken van warmtepompen vereist specifieke kennis.
Daarin zijn wij sparringpartner voor installateurs, adviseurs en technisch gebouwbeheerders.

Resultaatgericht

Met de CirculAir zet je al snel twee à drie labelstappen.
In relatie tot de investering is dat heel gunstig
Het rendement is officieel vastgesteld met een gelijkwaardigheidsverklaring.
Gasverbruik wordt tot wel 40% teruggebracht.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat ons een voorbeeldberekening voor u uitvoeren.

Wij willen met onze panden graag gasloos worden, via een hybride systeem. Want daarmee behaal je al 70% van de winst! Je gaat geen grote verbouwing tegemoet, dus hebt ook geen overlast voor de bewoners. En je bespaart in het stookseizoen direct 70% op je energieverbruik. Een logische keuze dus voor Reduses en hun innovatieve CirculAir. Voor ons een enorme win-winsituatie.”

– Erik de Rooij – Asset manager @ SOR

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor uw gebouw zijn? Hoe u een energietransitie of een verduurzamingstap maakt waarmee u direct bespaart? Wij laten het u graag zien! Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*