Reduses, realising the transition

Reduses, realising the transition

Wij zijn Reduses. Onze CirculAir – een warmtepomp – is specifiek ontwikkeld voor de renovatie van gestapelde woningbouw. En omdat hij wordt aangesloten op het bestaande distributie- en afgiftesysteem zijn er geen bouwkundige ingrepen nodig. Wij zijn al jaren bezig met deze innovatie en na de eerste plaatsing van de CirculAir was het dan ook een mooi moment om opnieuw te kijken naar wie wíj zijn. Het resultaat is een nieuwe identiteit én website. Voor jou verandert er niets. We blijven jouw vertrouwde, innovatieve partner. En met onze nieuwe propositie willen we dit nóg krachtiger naar buiten uitdragen. We zijn trots op het eindresultaat en daar vertellen we je in deze blog meer over.

Innovatieve warmtepomp

Door een innovatieve combinatie van technieken realiseert de CirculAir een besparing tot wel 40% op het gasverbruik. Dat maakt hem ideaal als oplossing voor verduurzaming op de middellange termijn. En omdat wij streven naar een optimaal resultaat, ondersteunen we jou met onze expertise bij het inpassen én de installatie van de CirculAir. Zo realiseren wij werkbare oplossingen voor vandaag, met het oog op morgen. Dát noemen wij realising the transition.

Verduurzamen is mogelijk voor iedereen

Om onze propositie kracht bij te zetten, hebben we ook drie pijlers gelanceerd:

  • Realistisch

    Reduses staat voor een realistische energietransitie. Onze warmtepompen kunnen vandaag nog het verschil maken en passen bij onze Nederlandse systemen en infrastructuur. Ook schetsen we realistische perspectieven over prestaties, zijn eerlijk over het rendement en de mogelijkheden in specifieke situaties.

  • Specialistisch

    Warmtepompen bestaan al zo’n 100 jaar, maar nooit werden ze zoveel toegepast als nu. Mede daardoor wordt installatietechniek steeds complexer. Het selecteren en correct inpassen van de juiste warmtepomp uit het grote aanbod vereist daarom specifieke kennis. Bij Reduses ondersteunen we onze partners met onze specialistische kennis en uitvoerende, technische ervaring.

  • Resultaatgericht

    Met de CirculAir zetten de woningen in een gebouw twee tot vier labelstappen. In relatie tot de investering is dat zeer gunstig! Dit komt mede doordat we over een gelijkwaardigheidsverklaring beschikken, waarmee het rendement officieel is vastgesteld. En wij bieden geïnteresseerde partijen een aantrekkelijke constructie om de CirculAir te financieren. Het resultaat? Het kosteneffectief terugbrengen van het gasverbruik tot wel 40%!

CirculAir, onze HT-warmtepomp

Omdat de keuze voor all-electric bij renovatie van gestapelde woningbouw ingrijpend en veelal zeer kostenintensief is, hebben we de CirculAir ontwikkeld. Deze HT-warmtepomp wordt aangesloten op het bestaande afgifte- en distributiesysteem. Daardoor zijn er geen bouwkundige ingrepen noodzakelijk, zoals gevelisolatie, of een verzwaring van het bestaande elektrische aansluitvermogen. En dat maakt de CirculAir een goede oplossing voor de renovatie van grotere woningcomplexen die niet volledig van het gas af gaan, maar kosteneffectief aanzienlijke CO2-reductie willen realiseren. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw gebouw zijn? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op.