De Vecht, Hoogeveen

Voor het Jannes van der Sleedenhuis aan de Vechtlaan te Hoogeveen heeft Reduses duurzaam opgewekte warmte geleverd via de gasmotorwarmtepomp, voor de organisatie NNCZ. Hierbij wordt een temperatuurtraject van 80-60°C geleverd.

Het Jannes van der Sleedenhuis is een Woonzorgcentrum in Hoogeveen waar bewoners naartoe kunnen wanneer zelfstandig thuis wonen niet meer gaat. NNCZ gelooft in de kracht van mensen en wederkerigheid, uitstekende zorg is voor hun dus erg belangrijk. Daarom is Reduses blij met zo’n fijne klant te mochten samenwerken. Zo zij Reduses: “Tijdens de verbouwing hoefde wij niet in de woningen te komen van de inwoners, je merkt dat de inwoners daardoor veel meer rust hadden dan tijdens andere verbouwingen waar ze wel de woningen ingaan. Ook waren ze bang dat hun comfort van warmte weg zou gaan. Nadat ik aangaf dat die comfort hetzelfde zou zijn, waren de bewoners in het begin nog sceptisch. Het is daarna toch altijd leuk om hun verbazing te zien, wanneer het serieus niet is veranderd”.

Met deze verbouwing met de gasmotorwarmtepomp (voorganger van DCG) is de basislast voor verwarming en koeling flink verlaagd.

Info
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in