E-circulair

Onze E-Circulair – hoge temperatuur ventilatiewarmtepomp voor centrale warmteopwekking – is speciaal ontwikkeld voor renovatie van woongebouwen. Omdat hij wordt aangesloten op het bestaande distributie- en afgiftesysteem zijn er geen bouwkundige ingrepen nodig. En door een innovatieve combinatie van technieken, realiseert de E-Circulair een energiebesparing tot wel 60%!

Wat is E-Circulair?

E-Circulair is een innovatieve transitietechniek waarbij restwarmte uit de afvoerlucht hergebruikt wordt voor de warmtevraag.

Het principe is eenvoudig: de luchtafvoer-kanalen worden aangesloten op de E-Circulair op het dak en de restwarmte uit de ventilatielucht wordt hergebruikt als bron voor een hoge temperatuur warmtepomp. Met de restwarmte als input maakt de elektrische warmtepomp centraal cv- en warm tapwater (tot 70ºC). E-Circulair is zeer geschikt voor duurzame warmteopwekking in bestaande portiekflats, zorginstellingen en kleine utiliteitsgebouwen.

Meer weten? Download dan onze gratis brochure!

Zoveel bespaart u met de E-Circulair

Benieuwd wat u kunt besparen met de elektrische warmtepomp van Reduses? Doe dan onze besparingscheck.
Vul het aantal woningen in uw gebouw in en het gasverbruik en bekijk direct wat de E-Circulair in uw situatie kan besparen!

De voordelen van de E-Circulair

  • Gebruikt restwarmte uit ventilatielucht
  • Bespaart op de collectieve en individuele energierekening
  • Plug & play installatie
  • Vereist geen verzwaring van het elektrisch aansluitvermogen
  • Tientallen tonnen CO2 besparing per jaar
  • Per woning 2 à 3 labelstappen vooruit
  • Een waardevoller gebouw

Neem vrijblijvend contact op

“Bij het verduurzamen van bestaande hoogbouw zoeken wij voor onze opdrachtgevers naar de maximale labelverbetering tegen de kleinst mogelijke investering. Bewonersparticipatie is daarbij een zwaarwegende factor, want dit kan erg kostbaar zijn. Omdat er bij het installeren van de Circulair geen of nauwelijks werkzaamheden zijn binnen de appartementen, is dat een enorm pluspunt. Als je alles tegenover elkaar zet, is de Circulair een uiterst kostenefficiënte oplossing. Daarbij is de samenwerking met Reduses erg goed bevallen.”

– Bart Triep – Technisch ontwikkelaar @ BAM Bouw en Techniek

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor uw gebouw zijn? Hoe u een energietransitie of een verduurzamingstap maakt waarmee u direct bespaart? Wij laten het u graag zien! Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*